Політика конфіденційності

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних” даю згоду на опрацювання моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин.

Політика конфіденційності

Ми цінуємо Ваше право на приватне життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збирання та використання особистої інформації, яка може бути запитана/отримана при відвідуванні наших веб-сайтів https://majiclife.com, при використанні сервісу, листуванні чи телефонній розмові.

Яку інформацію ми збираємо

Особиста інформація стосується окремого споживача – наприклад, ім’я, адреса, номер телефону, e-mail тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та за власним бажанням. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримати доступ до його змісту.

Якщо Ви не погоджуєтесь з будь-якою з умов цієї Політики конфіденційності, будь ласка, не надайте особисту інформацію.

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані – відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватись одна або кілька цілей.

Як збирається інформація

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з підтвердження. Так, коли Ви реєструєтесь на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.

Ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookie, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та за його межами. Cookies – це фрагменти інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія з’явилася можливість використання інтернету, зберігаючи пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого сайту ми можемо розмістити cookies на вашому комп’ютері. Такі тимчасові cookies використовують для розрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатись на комп’ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас прийшли або заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять персональних даних та можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент.

Маркери не отримують нічого про Вас і не надають нам Вашої контактної інформації, а також не одержують жодної інформації з Вашого комп’ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються, щоб надати Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються для створення сайтів https://majiclife.com безпечними, захищеними та зручними. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами чи пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти та блокувати відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик “help” на панелі більшості браузерів проінформує Вас, як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, Ви отримали нові cookies або як вимкнути cookies. Пам’ятайте, що cookies дозволяють Вам повністю користуватися всіма можливостями сайтів https://majiclife.com, і ми рекомендуємо Вам залишати їх включеними.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо розголошення особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках, визначених чинним законодавством України, а також:

Ми розкриємо інформацію у разі запобігання злочину або завданню шкоди нам чи третім особам;

Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку та послуги, за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати чи розширити зміст та рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, і які його сторони є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики у будь-який час, без попередження. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набирають чинності з моменту їх опублікування.

У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини цієї Політики конфіденційності, інші її частини залишатимуться чинними.

All My Human Rights and Freedoms are declared and guaranteed by the Universal Declaration of Human Rights, the International Charter of Human Rights, the EU and UN Covenants and the European Convention for the Protection of Fundamental Human Rights and Freedoms. All rights reserved – reserved. Without damage. Without violence-coercion-infringement. No commitment. MajicLife© Copyright 2023 UCC 1-308. All rights reserved. Without prejudice.